Spring til indhold

Specialkonsulent (8584)

Specialkonsulent til økonomi- og administrative systemer

Brug din flair for økonomi og erfaring med administration i en stilling, hvor service, faglighed og undervisning er nøgleordene.

Specialkonsulent til økonomi- og administrative systemer

Brug din flair for økonomi og erfaring med administration i en stilling, hvor service, faglighed og undervisning er nøgleordene.

Hos KOMiT udvikler, leverer og drifter vi software til de frie skoler, og vi har en alsidig og bredt sammensat programpakke. Fra vores kontor i Odense supporterer vi friskoler, efterskoler, højskoler, frie fagskoler samt fri- og valgmenigheder i brugen af vores programmer til økonomistyring og elevadministration.

 

Om jobbet:

Som specialkonsulent er din vigtigste opgave at være i dialog med vores kunder og yde support i forbindelse med deres brug af programpakken. Spørgsmålene vil variere lige fra tekniske problemstillinger til spørgsmål vedrørende økonomi, lovgivning og overenskomster.

Opgaverne hos os er mangeartede. Ud over support og assistance i vores hotline vil du medvirke til alt fra kundebesøg, hvor du sætter nye kunder i drift, til oplæring af nye skolesekretærer eller undervisning af en gruppe skolesekretærer på et af vores kursusforløb.

Du holder dig opdateret med information fra diverse ministerier og styrelser, og du sætter dig ind i lovgivning, regler og vejledninger – alt sammen for at du kan rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt.
Med din imødekommende, lyttende og engagerede facon formår du at bevare overblikket selv i en hektisk og varieret hverdag, så du finder den rigtige løsning og får hjulpet vores kunder godt på vej.

Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaverne. Du starter på vores introduktionsprogram, hvor du på skift bliver tilknyttet én af vores konsulenter, der gennem sidemandsoplæring sætter dig ind i arbejdets mange facetter. Du kommer ind i et miljø, hvor vi med en uhøjtidelig omgangsform med højt til loftet hjælper og støtter hinanden. Forvent en stejl læringskurve – så lærevillighed og nysgerrighed er vigtige egenskaber.

 

Din profil:

  • Erfaring fra regnskab, bogføring eller lønadministration, evt. fra en økonomi- eller administrativ stilling i skoleverdenen
  • Du er ikke bange for at tale foran andre – måske har du endda erfaring med undervisning
  • Du forstår at yde service
  • Du er stærk i dansk på skrift og i tale
  • Har du kendskab til administration af fri-, høj- eller efterskoler, er det en fordel – men ikke et krav
  • Erfaring med KOMiTs programpakke er et ekstra plus
  • Du er rutineret bruger af Word, Excel og PowerPoint

 

KOMiT – en virksomhed i udvikling

KOMiT er en andelsforening med godt 500 andelshavere. Vores andelshavere er vores kunder, og de befinder sig på alle niveauer – lige fra nybegyndere til eksperter.
Vi er ved at omlægge vores programmer til Cloud. Du vil i den forbindelse arbejde sammen med vores team af programmører, bl.a. med test og udvikling af vores nye programmer.

Hos KOMiT har vi stor fokus på vores arbejdsmiljø, så det er vigtigt, at du med din smittende energi og dit engagement bidrager positivt til arbejdsmiljøet, og at du trives i et forpligtende og lærende teamsamarbejde. Det er vigtigt, at du ser dig selv som en teamplayer, idet vi er afhængige af hinanden og af at dele viden med teamet.

Løn og goder

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.
Vi lægger vægt på at have det godt, og vi har blandt andet en god pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Postnummer

5260 Odense S


Startdato

1. maj


Ansøgningsfrist

31. marts


Antal timer

37

 

Virksomhedskonsulent

Daniella Sofie Johansen

 

ID-nummer

8584

 

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen