Spring til indhold

Maskiningeniør (9916)

Er du kreativ, passioneret og innovativ, ønsker du at arbejde med produktdifferentiering og udfordrer du state-of-the-art?
Kan du føre et produkt hele vejen fra idéfasen til design, udvikling, konstruktion, implementering, test og udgivelse? Hvis ja, er det måske dig, vi er på udkig efter!

Er du kreativ, passioneret og innovativ, ønsker du at arbejde med produktdifferentiering og udfordrer du state-of-the-art? Kan du føre et produkt hele vejen fra idéfasen til design, udvikling, konstruktion, implementering, test og udgivelse? Hvis ja, er det måske dig, vi er på udkig efter! Vi søger en maskiningeniør med en stor interesse for konstruktion af såvel små som store mekaniske komponenter.

 

 

Om dig

Du har et kreativt mindset og nyder at arbejde med komplekse mekaniske kvalitetsdesign og tilføre dit personlige præg i processen fra design til produktion. Du samler nemt op på opgaver og indsamler oplysninger, og du er ikke bange for at handle og tage initiativ, hvis du ser et behov. Du trives i en global virksomhed med mange aktører og kender betydningen af at give visuelle eksempler, som kan gøre det lettere at træffe beslutninger.

Kvalifikationer

  • Bachelor- eller kandidatuddannelse i maskinkonstruktion eller lignende
  • En velfunderet forståelse for mekanik, materialer og produktionsmetoder
  • God forståelse af produktudviklingsværktøjer (SolidWorks og FEA) samt metoder som design for produktion, montagedesign og kvalitetsdesign
  • Evnen til at arbejde med flere projekter samtidigt
  • En analytisk og resultatorienteret tankegang
  • Stærke interpersonelle færdigheder, herunder evnen til at identificere og forstå vores kunders behov.
  • En god evne til at prioritere og planlægge ud fra deadlines
  • Flydende i dansk og fremragende i teknisk engelsk
  • Erfaring fra arbejde med mobilt udstyr og svejsede stålkonstruktioner anses som en fordel
  • Erfaring fra arbejde med HVAC anses som en fordel

Om teamet


Du bliver en del af et entusiastisk R&D-team på i alt 12 medarbejdere, heraf ni i Danmark og tre i Palmetto, Florida. Teamet har stor ekspertise inden for elektronik, mekanik, batterier, HVAC, PCB-design og firmware. Vi arbejder selvstændigt, men også tæt sammen som et team på tværs af faggrænser og drøfter opgaverne. Vi holder ugentlige møder, hvor vi deler viden og planlægger indsats og indhold.
Der er i øjeblikket to maskiningeniører i teamet.

 

Postnummer

5270 Odense N


Startdato

15. oktober


Ansøgningsfrist

15. oktober


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Lise Devantier Jørgensen


ID-nummer

9916

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen