Spring til indhold

Guide

Guideservice Danmark er en guidevirksomhed som brænder for at fortælle de gode historier, og som gør en dyd ud af have gode fortællere som bliver matchet til kundens behov.

Om virksomheden

Guideservice Danmark er en guidevirksomhed som brænder for at fortælle de gode historier og som gør en dyd ud af have gode fortællere som bliver matchet til kundens behov.

De er altid på udkig efter gode og erfarne guider, rejseledere og foredragsholdere på det kulturhistoriske område samt værter til Visit a Dane. Har du professionel erfaring i branchen og har du lyst til at arbejde freelance, hører vi meget gerne fra dig. Om dit modersmål er dansk eller et andet sprog er ikke så vigtigt, da vi skal bruge guider på mange sprog til opgaver i Danmark.

 

Om jobbet 

Lige pt. har de ekstra fokus på guider som taler arabisk til freelance opgaver primært i København
Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk og vi ønsker kun ansøgninger på dansk, da det er virksomhedens interne sprog og vores sikkerhed for din forståelse af det danske samfund, som du skal kunne fortælle om til gæster.

Virksomheden skal bruge flere erfarne og gode rejseledere - på alle sprog i Danmark, Norge, Sverige og på dansk på modersmålsniveau til andre destinationer

 

Yderligere information

Timetallet varierer afhængigt af antallet af opgaver man siger ja til.
Vi tilbyder hvert år et rejselederkursus. Det giver god ballast til kommende opgaver og er et minimumskrav, hvis ikke du allerede har professionelle erfaring og kvalifikationer til opgaverne.

 

Postnummer

5000 Odense C

 

Startdato

1. april

 

Ansøgningsfrist

17. februar

 

Antal timer

20

 

Virksomhedskonsulent

Anette Lindhard Langeland

 

ID Nummer

7924

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen