Spring til indhold

Rekruttering til byg

Er du ledig inden for bygge- og anlægsbranchen i Odense? Så meld dig til Rekruttering til bygs emnebank, hvorfra vi kan hjælpe dig med at blive mere synlig i jobsøgningen inden for bygge- og anlægsbranchen.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Rekruttering til byg

 

Hos Rekruttering til byg arbejder vi for at skabe synlighed omkring de ledige jobs inden for bygge- og anlægsbranchen i Odense. Samtidig står vi gerne til rådighed for de lokale virksomheder, hvis der er behov for hjælp til rekrutteringen af nye medarbejdere. For at kunne skabe et godt match mellem virksomhed og medarbejder har vi oprettet en emnebank til ledige indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Emnebanken

Det er ikke afgørende, om du har en uddannelse inden for området, hvis du har erfaring med arbejdet i branchen, er du også meget velkommen til at blive en del af emnebanken. Vi registrerer her dine kompetencer, så vi kan matche dig med den virksomhed, som netop efterspørger det, du er god til. Registrering i emnebanken giver dig mulighed for at øge din synlighed overfor bygge- og anlægsbranchens virksomheder.

Vi kan tilbyde:

  • Synlighed omkring ledige jobs i bygge- og anlægsbranchen
  • Emnebank med fokus på dine kompetencer for at skabe et godt match
  • Rekruttering til stillinger som er relevante for dig, i henhold til kompetencer, jobønsker og uddannelse.

Du kan læse mere om nogle af uddannelserne til byggebranchen her:

Klik her for AMU-Fyn.dk

Klik her for Syddansk Erhvervsskole

Er du på jagt efter ledige? Se her hvordan du kan rekruttere til byg.

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen