Spring til indhold

Netværk er vigtigt

Mange får nyt job via deres netværk. Sørg derfor for, at så mange som muligt i dit netværk ved, at du er jobsøgende.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Du kan lave en liste over dem, du kender - fx venner, tidligere kolleger, bekendte og familiemedlemmer. Overvej specielt, hvem i dit netværk der har forbindelser til den slags job, du søger, og som måske kan hjælpe dig videre på vejen mod et nyt job. 

Facebook, LinkedIn og andre sociale medier er gode værktøjer til at aktivere og informere dit netværk. Her kan du hurtigt formidle, hvad du søger. Dit netværk kan også være med til at foreslå job, du kan søge uopfordret.

 

Det er en god ide, at du i din jobsøgning husker at gøre følgende: 

 

Netværk på sociale medier

Derudover kan du deltage i netværkene på sociale medier:

LinkedIn: Vi arbejder altid på at udbygge vores netværk på LinkedIn, så du også kan få fordel af det. Har du allerede en profil, kan du finde gruppen Jobsøgningsnetværk Odense og deltage aktivt i at hjælpe dig selv og andre med at komme tætter på at få et job. Her kan du også finde mere information om, hvornår grupperne mødes, og hvordan du selv får mest muligt ud af at netværke på LinkedIn.

Facebook: Du kan også finde os på facebook, hvor vi oplever, at stadig flere arbejdsgivere søger efter folk til deres virksomheder. Vores gruppe på facebook hedder Job-netværket Odense, og du er meget velkommen til at komme og være med.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen