Spring til indhold

Book din egen samtale på Jobnet.dk

Som ledig dagpengemodtager skal du selv booke dine samtaler med Jobcentret.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Hvilke samtaler skal jeg selv booke?

Du skal som udgangspunkt selv booke dine samtaler i jobcentret. Hvis der er tale om en samtale, hvor din a-kasse deltager, skal du ikke selv booke din samtale. I det tilfælde vil du blive indkaldt til samtalen af Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Følgende samtaler skal således ikke selvbookes:

  • Samtalen, der afholdes tidligst, når du har været ledig i mellem tre og fem måneder.
  • Samtalen efter 16 måneders ledighed

Du kan fravælge a-kassens deltagelse ved samtalen. Vælger du det, vil du stadig blive indkaldt til samtalen af Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

 

Sådan booker du en samtale

  • Du logger ind på "Min side" på Jobnet.dk og vælger "Mine aftaler" i venstremenuen.
  • Her finder du indkaldelser og møder. Klik på "Book et møde".
  • Herefter får du mulighed for at vælge samtaletype og et tidspunkt, der passer dig.
  • Når du har bekræftet dit møde og tidspunkt, vil du modtage en kvittering på din booking. Hvis du har opgivet din mailadresse under personlige oplysninger, modtager du også en kvittering pr. mail.
  • Under Indkaldelser og møder kan du nu se det møde, du har booket.

Her kan du se hvordan du booker din samtale på Jobnet.dk

Hent også vejledningen her

 

Såfremt du oplever problemer med at booke en samtale, er du velkommen til at kontakte Jobcentret.

 

Frist for booking af samtale

Du har pligt til at booke dine samtaler digitalt inden for en nærmere angiven frist. Beskæftigelses- og Socialforvaltningen skal som minimum give dig en frist på 8 dage, hvor du kan booke din samtale. Fra udløbet af denne frist, vil der være 7 dage til, at samtalen skal være afholdt. Du vil få nærmere besked om en eventuel frist via Jobnet.dk. 

For at have flest mulige tider at vælge imellem, anbefaler vi, at du booker din samtale i god tid forud for fristens udløb. 

Hvis du ikke kan finde en ledig tid kan du ringe på telefon 66131372 og blive direkte viderestillet til afdelingen mellem kl. 8-10 mandag til fredag, torsdag dog kl. 9-10 - ellers kan du sende digital post via hjemmesiden - skriv venligst dit cpr-nummer ved henvendelse.

Konsekvenser af manglende overholdelse af frist

Såfremt du ikke booker en samtale inden fristens udløb, afmeldes du som arbejdssøgende i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Afmeldingen sker med virkning fra og med dagen efter fristen for booking.

For at modtage dagpenge, er det en betingelse, at du er tilmeldt som arbejdssøgende i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Det er derfor vigtigt, at du gentilmelder dig hurtigst muligt via Jobnet.dk, da det kan få betydning for din fremtidige ret til dagpenge, hvis du er afmeldt som arbejdssøgende.

Det er din a-kasse, der træffer afgørelse om retten til dagpenge, herunder konsekvenserne af manglende tilmelding. 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen