Spring til indhold

Aktivitetskalender

Tilbud og arrangementer for dig som ledig akademiker i Jobcenter Odense.

Vi opdaterer siden løbende, så hold øje med den.  

Alle aktiviteter af bliver afholdt i henhold til COVID19-anbefalingerne.

 

Fra 06.04.21 Forløb med Fynsk Erhverv

Få erfaring og netværk i en mindre fynsk virksomhed. 

 

Du tilknyttes en konsulent hos Fynsk Erhverv. Sammen arbejder I med en realistisk og effektiv jobsøgningsstrategi, og du matches med Fynsk Erhvervs medlemsvirksomheder. Når I sammen finder den rigtige virksomhed for dig, vil du forsætte forløbet der i virksomhedspraktik, løntilskud eller job og blive en del af virksomheds drift.  

 

Forløbet med Fynsk Erhverv har løbende optag og strækker sig over 13 uger. Ønsker du at deltage skal du kontakte din jobrådgiver i Jobcenter Odense. Her kan du læse mere om forløbet med Fynsk Erhverv.   

 

Fra 24.05.21 SMV-Kampagne med Beskæftigelsesalliancen

Få dit CV præsenteret for en stor gruppe af virksomheder i Odense gennem briefs.

Briefs er CV’er i postkortformat, der giver et hurtigt og overskueligt overblik over, hvilke opgaver du vil kunne løse i en virksomhed. Her kan du se eksempel på et brief.

 

Når du tilmelder dig briefs, bliver du en del af den nye SMV-kampagne, som Beskæftigelsesalliancen står bag. Dit briefs vil blive præsenteret for Beskæftigelsesalliancens store netværk af virksomheder i en periode på 3 måneder fra 24. maj 2021.

 

Ønsker du at deltage, skal du senest 20. maj skrive til AkademiskMentor@odense.dk

 

17.05 - 31.05.21 Karrieresparring 

Styrk din jobsøgning og kom tættere på jobbet.

 

På kurset møder du temaerne: CV og ansøgning, kompetenceafklaring, det aktuelle arbejdsmarked, jobsamtalen, uopfordret jobsøgning, netværk og virksomhedskontakt. Du vil på kurset følge en række aktiviteter som fx oplæg, workshops, gruppearbejde, hjemmearbejde og netværk.   

 

Kurset strækker sig over 2 uger og foregår online med Konsulenthuset ballisager. Kontakt din jobrådgiver i Jobcenter Odense, hvis du ønsker at deltage. Her kan du få mere information om kurset Karrieresparring.17.05  - 25.06.21 Personlig Jobformidler 

Få hjælp og vejledning til at finde dit næste job, virksomhedspraktik eller ansættelse i løntilskud.


Forløbet er en kombination af oplæg/webinarer, workshops og individuelle samtaler. Du skal derfor forvente et variabelt timeforbrug i løbet af de enkelte uger. Der arbejdes med emnet “effektiv jobsøgning” og sammen med dig fastlægges den strategi og de mål, der skal bringe dig tættere på job. 

 

Forløbet strækker sig over 6 uger hos Konsulenthuset ballisager, som vil fungere som din personlige jobformidler. Her kan du læse mere om forløbet Personlig Jobformidler. 

 

 

28.06  - 06.08.21 Personlig Jobformidler 

Få hjælp og vejledning til at finde dit næste job, virksomhedspraktik eller ansættelse i løntilskud.


Forløbet er en kombination af oplæg/webinarer, workshops og individuelle samtaler. Du skal derfor forvente et variabelt timeforbrug i løbet af de enkelte uger. Der arbejdes med emnet “effektiv jobsøgning” og sammen med dig fastlægges den strategi og de mål, der skal bringe dig tættere på job. 


Forløbet strækker sig over 6 uger hos Konsulenthuset ballisager, som vil fungere som din personlige jobformidler. Her kan du læse mere om forløbet Personlig Jobformidler. 

 

18.08.21 Camp Future  

Du får erhvervserfaring og redskaber, som styrker din mulighed for at finde job, og fra første dag matches du med en virksomhed, som du samarbejder med om en opgave.   

De første 6 uger uddannes du indenfor forretningsudvikling og projektstyring. Herefter er du i 4 ugers praktik i virksomheden. På den måde får du mulighed for at bruge de værktøjer, du lærer i undervisningen i praksis - samtidig med du skaber værdi for virksomheden fra forløbets første dag. 

Camp Future afholder infomøde den 18.08.21, og forløbet strækker sig over 10 uger med start 30.08.21 og sker i samarbejde med rådgivningsvirksomheden Nobiles. Kontakt din jobrådgiver i Jobcenter Odense, hvis du ønsker at deltage  Her kan du læse mere om Camp Future. 

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen