Spring til indhold

Akademiske aktiviteter

Her på siden finder du som ledig akademiker inspiration til din jobsøgning.

Herunder finder du links til forskellige initiativer, arrangementer eller netværksarrangementer. Listen bliver løbende opdateret og der kan være events, som kræver login. 

Uge 32 og 33: Ballisagers karrieresparring

 

Tilmelding: Kontakt din primære jobrådgiver for tilmelding

Karrieresparring handler om at hjælpe jobsøgere godt på vej til deres næste job. Forløbet består af en række aktiviteter (oplæg, gruppearbejde og networking), som handler om, hvordan du som deltager får ”gearet” og styrket din jobsøgningsproces.

Forløbet strækker sig over 2 uger og består af:
Workshops med forskellige temaer: jobsøgningsprocessen med fokus på CV og ansøgning, kompetenceafklaring, det aktuelle arbejdsmarked, jobsamtalen, uopfordret jobsøgning, netværk og virksomhedskontakt.Hjemmearbejdsdage med selvstændigt arbejde.

Uge 33: Opstart Globale vækstkompetencer (GVK)


Tilmelding: Kontakt din primære jobrådgiver for tilmelding

GVK er et 6 ugers kompetenceskabende projekt, der skal styrke internationaliseringen på det danske arbejdsmarked gennem øget vækst i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Region Syddanmark.

 

17. august - Webinar: Hvordan ser dit fremtidige arbejdsmarked ud i Coronakrisen?

 

Tag en kaffepause i jobsøgningen, så du ikke spilder tid på at søge jobs de forkerte steder! Bliv inspireret til at udarbejde din egen strategi for jobsøgning, og hvordan du som dimittend står stærkt i Coronakrisen, hvis du spiller dine kort rigtigt. Få et indblik i, hvordan det fynske og syddanske arbejdsmarked ser ud lige nu, og hvordan du kan tale ind i det.

 

19. august - Webinar: Hvordan lander du dit drømmejob midt i coronakrisen?

 

Hvordan lander du dit drømmejob midt i Coronakrisen? Bliv inspireret til, hvordan du bringer dine kompetencer i spil i dialogen med virksomheder og få et indblik i de værktøjer, du kan bruge til at fortælle, at du er meget mere end en uddannelse.   Oplægsholdere: virksomhedskonsulenter i Academic Partnership, Martin Falk Jeppesen og Iben Bonne Jensen.

 

3. september - Virtuel akademisk jobmesse

 

Du står måske og har netop færdiggjort din akademiske uddannelse og hvor skal rejsen så føre dig hen? Vores virtuelle jobmesse kan være springbrættet til din drømmedestination ud på arbejdsmarkedet. Tilmeldingslink kommer senere.

 

September (Jobcenter Odense sender invitation ud til kandidater): Lead the Talent - High Potentials

 

Varighed 12 uger og tilmelding via www.leadthetalent.dk
Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte din primære jobrådgiver. 
High Potentials er en 12-ugers intensiv karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et forløb består af fire udviklingsspor, der skal hjælpe dig succesfuldt videre i dit første eller næste job.

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen