Spring til indhold

Kørsel til vaccinationscentret

Som udgangspunkt skal du selv komme til og fra vaccinationscentret.

Hvis du ønsker at tage imod tilbud om vaccination mod COVID-19, skal du som udgangspunkt selv sørge for at komme derhen eller få en af dine pårørende til at køre dig. Har du ikke mulighed for dette, kan du gøre følgende:

  • Hvis du har bestilt tid til vaccination og ikke kan komme til vaccinationscentret ved egen hjælp eller hjælp fra en af dine pårørende, kan du kontakte Mobil i Odense og høre mere. Hvis du ringer uden for sagsbehandlernes åbningstid, kan du kontakte kørselsplanlæggerne. Du finder kontakt-info på Mobil i Odense her.
  • Hvis du har nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og både har brug for hjælp til transport og til tidsbestilling til vaccination, skal du ikke gøre noget. Så ringer Ældre- og Handicapforvaltningen til dig i løbet af januar 2021 og hjælper dig med tidsbestilling og transport.
    Opdatering 21-01-2021: På nuværende tidspunkt er der ikke flere ledige tider til vaccination i Odense. Det skyldes, at regionen venter på flere vacciner. Derfor venter Ældre- og Handicapforvaltningen med at ringe og hjælpe med tidsbestilling, til der igen er vaccinationstider. Vi skal nok kontakte dig, når der igen er vaccinationstider

By- og Kulturforvaltningen