Spring til indhold

NORD

Mød en sundhedsplejerske til åbent hus i Nord.

Til åbent hus kan du være sammen med andre forældre og drøfte relevante emner omkring børn med en sundhedsplejerske. Du har desuden mulighed for selv at veje dit barn på vores digitale babyvægte.

 

Der er til åbent hus mulighed for at få en kortfattet vejledning fra en sundhedsplejerske. Såfremt sundhedsplejersken vurderer at der er behov for en decideret konsultation, vil du blive opfordret til at tage kontakt til din egen sundhedsplejerske.

 

Åbent hus i Nord finder sted

Sundhedshuset VIVO

Vollsmose Allé 14

5240 Odense NØ.

 

Følg skiltningen til Biblioteket. Gå ind i centeret gennem dørene, hvorpå der står VIVO. I forhallen foran biblioteket er der en trappe samt en elevator, der fører op til niveau 2.

  

Tidspunkt

Der er åbent hus hver torsdag i tidsrummet 10:00 - 11:45, dog aldrig i skoleferierne og i forbindelse med helligdage. Der kan i sjældne tilfælde forekomme aflysninger, kig derfor altid her på hjemmesiden om dagens åbent hus er aflyst.

 

Aflysning af Åbent Hus i Sundhedsplejen

Pga. den yderligere skærpelse i forhold til at undgå spredning af Coronavirus aflyses Åbent Hus i Sundhedsplejen indtil videre.
Hold jer orienteret her på hjemmesiden om, hvornår Åbent Hus genoptages.

 

Emner til Åbent hus i Nord

På udvalgte torsdage vil der være fokus på et specifik emne, der kan drøftes med sundhedsplejersken og de fremmøde forældre. 

Nedenfor kan du se, hvilke dage, der er sat et emne på og hvad emnet er:

 

Vi glæder os til at se dig.

 
Med venlig hilsen
Sundhedsplejerskerne

Børn- og Ungeforvaltningen