Spring til indhold

Åbent hus

Åbent hus i sundhedsplejen.

Familie i åbent hus

 

COVID-19 – Opdateret d. 14. juni 2021

 

Sundhedsplejerskerne tilbyder besøg i hjemmet, konsultation i Sundhedshuset og telefonisk rådgivning i sædvanligt omfang. Se under fanen ”Småbørn”.

 

Ved aftalt fremmøde i konsultation og ved hjemmebesøg skal håndvask eller afspritning af hænder foretages før kontakt med sundhedsplejersken. Kom præcis til aftalt tid i Sundhedshuset for at undgå ophold i venterum. 

 

Hvis der i familien er symptomer på Covid-19, skal sundhedsplejersken kontaktes forud for aftalen, så der kan aftales kontaktform, afhængig af den konkrete situation.

Sund Start Sammen tilbyder 2 mødegange før fødsel, hvor holdet bliver delt i to for at overholde afstandskravet for gravide. 

Åbent Hus er fortsat lukket

Sundhedsplejerskerne arbejder på skolerne i sædvanligt omfang.
Du / I bliver kontaktet af sundhedsplejersken på skolen, når sundhedsplejersken har et tilbud til dit / jeres barns klassetrin.
Det er igen muligt at rette henvendelse til skolens sundhedsplejerske ved spørgsmål / bekymringer af trivselsmæssig karakter. Se under fanen ”Skolebørn”.

 

Åbent hus i sundhedsplejen er et tilbud hvor I kan komme og tale med en sundhedsplejerske, og samtidig møde andre forældre med små børn. I har også mulighed for at veje barnet, og indimellem vil der være et indlæg fra en sundhedsfaglig person.

 

Husk at medbringe mad og drikke, samt evt. legetøj.

 

I er velkommen til at benytte alle åbent hus arrangementer i hele byen.

 

Klik herunder, for at se hvor og hvornår der afholdes åbent hus, samt aflysninger.

 

 

NORDSYD - VEST - Åbent hus i Sundhedsplejen er aflyst indtil videre.

Børn- og Ungeforvaltningen