Sådan læser du Digital Post

På denne side kan du se, hvordan du læser den post, du modtager i din Digitale Postkasse, når du læser din post via borger.dk.

Indbakke og navigation:

Digital Post-indbakke. Pil til venstremenuen, hvor der er zoomet ind på visning af ‘søg efter afsender’. Digital Post-logoet i toppen af indbakken er omridset. Log af-funktionen i højre side af indbakke er omridset

Digital Post er bygget op i tre kolonner. Til venstre har du adgang til mapper og søg efter afsender. I midten ser du den post, du har modtaget, og til højre er læseruden.

• Øverst ser du, at Digital Post-logoet er markeret med rødt omrids. Der er et 1-tal på logoet, og det betyder, at der én ulæst besked i indbakken.
  • I indbakken kan du se, at den ulæste besked er markeret med en rød cirkel uden for titlen, og beskeden er fremhævet med fed skrift.
  • Du logger af øverst til højre, hvor "Log af" er markeret med rødt omrids.

Genveje og tidsfrister

Digital Post-indbakke. Vigtige informationer i beskeden er markeret med et rødt omrids. Det er for at synliggøre, at beskeden har en mødedato samt et link til et spørgeskema, som du skal være opmærksom på.
Odense Kommune og øvrige myndigheder kan vise dig vigtige informationer i beskeden, som fx links til selvbetjening og en mulighed for at gemme i kalender.

• I beskeden ser du, at vigtige informationer står øverst.
  • Der er en mødedato samt et link til et spørgeskema, som du skal være opmærksom på og handle ud fra.

Læs din post

Digital Post-indbakke. Øverst til højre i beskeden er "Fuldskærm"-funktionen markeret med et rødt omrids.

Billede af fanen indbakke

Du kan scrolle og zoome direkte i læseruden, og du kan vælge fuldskærmsvisning i højre hjørne for at gøre dokumentet større.

Borgmesterforvaltningen