Spring til indhold

Mit Hjallese

Hjemlig, tilgængelig og midt i naturskønne omgivelser

Mads Kempf studerer på drømmestudiet datalogi på Syddansk Universitets Matematiske Institut, Imada. Han bor i Hjallese lige mellem Dalum og Campus Odense på kollegiet opkaldt efter den internationalt anerkendte kemiker, H.C Ørsted.

 

- Hjallese er det helt perfekte sted at bo. Hjallese har en central placering tæt på Universitetet, og er kun et stenkast fra Bymidten. Jeg bruger super meget tid på at være aktiv, derfor er det også helt perfekt, at jeg lige udenfor hoveddøren kan dyrke min passion for lange løbeture på skønne grønne ruter i et dejligt stort skovområde.

 

I Hjallese bor studerende og børnefamilier side og side, og skaber i fællesskab et hyggeligt miljø. Et fællesskab der både går over hækken, men også i foreningslivet. Uanset om man er til Amerikansk Fodbold eller til Field Hockey, er der en forening, der vil gøre sit for at man bliver en del af et fællesskab og får et netværk.

 

Er man i stedet mere til kongespil eller fodbold med familie og venner, har Hjallese også svaret. Den lokale folkeskole råder over udendørs volleyballbaner, en kunststofbane til fodbold og haller hvori der tilbydes sport af al slags til alle aldre.

 

Mads Kempf

August 2017

 

Bydelsfortælling Hjallese

 

Læs mere om Hjallese her

 

Læs mere om andre bydele i Odense og find flere personlige bydelsfortællinger her

 

Find vej til Odenses forskellige bydele og aktiviteter på Odenserundt.dk

Borgmesterforvaltningen