Spring til indhold

Mit Campus Odense

Fremragende studiemiljø, fællesskab og udvikling

Benedicte er 27 år, og læser sin kandidatgrad i religionsstudier, og er indbegrebet af den naturlige leder. Professionelt er hun ved at starte sin egen virksomhed, og arbejder samtidig for et firma der udvikler undervisningsmaterialer.

 

Benedicte er ubetinget passioneret omkring at gøre studiemiljøet i Odense bedre, hvilket hun praktiserer ved at være næstformand i studienævnet for religionsstudier samt studenterrepræsentant i religionsstudiernes aftagerpanel. Desuden er Benedicte i historie instituttets institutråd, i det akademiske råd for humaniora, aktivt medlem af syddanske studerende, og så er hun dybt engageret i foreningen på sit kollegium.

 

- Jeg startede på universitetet med en idé om, at jeg skulle fokusere 100% på mine studier, og ikke engagere mig i noget andet. Jeg blev ret hurtigt klar over, at hvis man vil være en del af et så stærkt fællesskab, må man også bidrage i et eller andet omfang. Det viste sig med tiden, at jeg trives med ansvaret, og brænder af hjertet for at forbedre studiemiljøet.

 

 

Med moderne studieboliger hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer, universitetet som den fælles primære beskæftigelse, og Videnbyen som centrum for iværksætteri, som for mange er rammerne for fritiden, er denne bydel ideel for de studerende. Selvom bydelen byder på alt dette, er den stadig tæt på centrum, og på blot 15 minutter kan man mødes med vennerne på en café eller bar, når letbanen bliver klar, bliver det blot endnu lettere at nyde endnu mere af Odense.

 

Benedicte Karlog

Februar 2018

 

Bydelsfortælling Campus Odense

Læs mere om Campus Odense her.

Læs mere om andre bydele i Odense og find flere personlige bydelsfortællinger her 

Find vej til Odenses forskellige bydele og aktiviteter på Odenserundt.dk

 

Borgmesterforvaltningen