Spring til indhold

Odense - en levende storby med stærke fællesskaber

Odense er en mangfoldig storby med plads til alle. Her er noget for dig, uanset om du er til sprudlende byliv, roligt villakvarter, grønne parker eller aktiviteter på vandet.

 

Odense er godt på vej til at blive en åben og moderne dansk storby med en livlig bykerne, grønne åndehuller og aktive lokalmiljøer.

 

En by, hvor studerende bliver til familier med lyst til at slå rod. Hvor eventyrlige oplevelser og internationale festivaler begejstrer byens borgere og tiltrækker flere gæster.

 

En mangfoldig storby under udvikling, der er til at overskue, og som giver lyst til at gå på opdagelse.

 

Nogle områder er under markant udvikling, og andre udvikler sig stille og roligt i takt med de behov og ønsker, som borgerne og kommunen har til området. Fælles for dem alle er, at de har hver deres identitet og kvaliteter, og at borgerne er med til at sætte deres præg på lokalområderne.

 

Det betyder også, at hver bydel har sine egne fortællinger.

 

Du kan læse mere om de enkelte bydele og finde personlige bydelsfortællinger fortalt af odenseanere ved at klikke på menuen eller gå direkte til de forskellige bydele via links nedenfor. 

 

Menuen finder du øverst til højre, hvis du ser siden på din mobil og i venstre side af skærmen, hvis du ser siden på computer.

 

 

 

Albanikvarteret

 

 

Ansgarkvarteret

 

 

Agedrup-Bullerup

 

 

Bolbro

 

 

Bymidten

 

 

Campus Odense

 

 

City Campus

 

 

Dalum

 

 

Hjallese

 

 

Havnen

 

 

Højby

 

 

Korsløkke

 

 

Seden

 

 

Skibhuskvarteret

 

 

Stige

 

 

Vollsmose

 

 

Østerbro

 

 

Borgmesterforvaltningen

Bliv klogere på dit odense og tag del i byens udvikling