Spring til indhold

Ærtebjerghaven Plejecenter

Her kan du læse nyttig viden om Ærtebjerghaven Plejecenter.

Kontaktinformation

Kontaktinformation

65 51 38 71

Plejecenter Ærtebjerghaven

Ærtebjerghaven 41A
5270 Odense N

Ærtebjerghaven er opført i 2005 og ligger i et dejligt naturområde i den nordlige del af Odense. Området indbyder til gåture, ligesom der er gode indkøbsmuligheder omkring plejecentret.

 

 

Lejlighederne

Der er 45 lejligheder på plejecentret, fordelt i fem huse. De fem huse har hver ni 2-værelses lejligheder. Lejlighederne består af en stue med tekøkken, soveværelse og stort badeværelse. Alle lejligheder har udgang til en lille terrasse. Hvert hus har fælles opholdsrum, og plejecentret har et mødelokale, som du kan låne til f.eks. fødselsdag, julefrokost eller lignende.

Fællesskab

Fællesskabet spiller en vigtig rolle, når du bor på Ærtebjerghaven. I hvert hus spiser vi sammen, gør meget ud af hyggeligt samvær, og huset fungerer som én stor familie, både for beboere, pårørende og personale. Så Plejecenter Ærtebjerghaven er godt sted for dig, hvis du er meget social og kan lide at have mennesker omkring dig.

Aktiviteter

Vi har også et stort udbud af aktiviteter på tværs af husene. Næsten hver dag i ugen kan du deltage i en aktivitet. F.eks. gåtur, gymnastik, se film, spille spil, gudstjeneste, bankospil og meget mere.

 

Vi har også en række årlige traditioner på Ærtebjerghaven. F.eks. fejrer vi hvert år plejecentrets fødselsdag med en stor fest, vi har Lucia-optog, holder fastelavnsfest og julefrokost m.m. for både beboere og pårørende. 

 

En meningsfuld hverdag

Vi vil gerne sikre, at du har en god hverdag på plejecentret, og det gør vi ved at arbejde med udgangspunkt i en rehabiliterende tankegang. I samråd med dig sætter vi afgrænsede mål for, hvad der gør din hverdag god, og hvilke ting du kan klare selv. Vi støtter dig dermed i at skabe et liv med mest mulig uafhængighed og selvstændighed.

 

Personale

Vi er ca. 45 ansatte, som står klar til at støtte dig i forhold til dine behov. Desuden har vi to husassistenter ansat til at gøre rent i lejlighederne og på fællesarealerne.

 

Rehabiliteringsleder

Heidi Tange

E-mail: htk@odense.dk

Tlf.: 65 51 38 71

 

Assisterende rehabiliteringsleder

Maj-Britt Skovhøi Hansen 

E-mail: majh@odense.dk

Tlf: 65 51 38 72

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Opdateret 04-09-2019

Ældre- og Handicapforvaltningen