Spring til indhold

Nedsat licens

Hvis du er folkepensionist eller førtidspensionist, kan du søge om at få nedsat medielicens eller blive fritaget for at betale radiolicens.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation
66 13 13 72

Tilskud til pensionister

Egeparken 2A
5240 Odense NØ

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Tilskud til pensionister

Åbningstider for personlig henvendelse

Man - Tirs 10.00 - 14.00
Onsdag Lukket
Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag 10.00 - 12.00

Til folke- og førtidspensionister: Information om midlertidigt lukket system

Udbetaling Danmark får nyt Pensionssystem, og systemet er derfor lukket i perioden 22. februar til 1. marts 2020 begge dage inklusive.
Det vil sige, at vi ikke har adgang til systemet i denne periode, hvilket betyder, at vi ikke kan se oplysninger omkring pensionsudbetalinger, helbredstillægsprocent, formueoplysninger, pensionsstatus med mere.

Derudover er Udbetaling Danmarks selvbetjeningsløsning for folke- og førtidspension lukket midlertidigt i perioden mellem den 12. februar og starten af marts 2020. Du vil derfor ikke kunne benytte selvbetjeningsløsningen i den periode.  
Se yderligere på www.borger.dk/pension

 

 
 

Du kan søge om at få nedsat licens, hvis du er folkepensionist eller førtidspensionist efter reglerne før 1. januar 2003 og har en personlig tillægsprocent på 100.

 

Din personlige tillægsprocent fremgår af din pensionsmeddelelse. Den får du i din digitale postkasse eller med posten, hvis du er fritaget for digital post. Det er Udbetaling Danmark, der beregner din personlige tillægsprocent. Du kan læse mere om beregningen på Borger.dk

 

Du kan finde ansøgningsskemaet på DR's hjemmeside

 

Du skal henvende dig i Egeparken 2A, 5240 Odense NØ for at få underskrevet ansøgningsskemaet. 

 

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen