Gang i uge 23

Fra den 3. til 8. juni afholdes den 10. udgave af Gang i Uge 23. Gå-kampagnen giver dig mulighed for spændende, hyggelige og sjove gåture i hele byen.

Gangiuge23

Daglig motion og fællesskab er for mange opskriften på det gode liv, og netop derfor afholder Odense Kommune i samarbejde med frivillige foreninger årligt Gang i uge 23, som er åben for alle, men fortrinsvis målrettet seniorer.

 

Chris MacDonald skyder årets gå-kampagne i gang den 3. juni 2019 i Seniorhus Odense

Kom og bliv inspireret når Chris MacDonald i et miniforedrag stiller skarpt på motionens og naturens gavnlige effekter på vores fysiske og mentale helbred. 

Efterfølgende går vi en fælles tur i Åløkkeskoven, hvor du har mulighed for at få en snak med Chris MacDonald undervejs. 

 
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Der er få ledige pladser tilbage. Skriv til aehffrivillighed@odense.dk, senest d. 29. maj kl. 16. 

Se invitationen til Chris McDonalds arrangement her

 

Programmet for Gang i uge 23 2019

Programmet for Gang i Uge 23 2019 er nu klar. Du kan se programmet her
Fra uge 19 vil programmet også kunne findes i Seniorhus Odense, Indgangen Dalumvej 95 B, samt på byens Biblioteker.
 

Vil du vide mere om Gang i uge 23, så kontakt Elsebeth Mikkelsen på 21 49 38 77 eller elm@odense.dk

 

Du kan læse mere om Gang i uge 23 i seneste udgave af 'En venlig hilsen'

 

Film: Gang i uge 23 - 2018 

Herunder kan du se en kort film fra sidst års gå-kampagne. Filmen er produceret Medieværkstedet (en del af Odense Værkstederne). 

Du skal være opmærksom på, at video-streams kan sætte en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs mere om cookies

 

Opdateret 27-05-2019

Ældre- og Handicapforvaltningen