Gang i uge 23

Hvert år i uge 23 afholdes en gå-kampagne, der giver dig mulighed for spændende, hyggelige og sjove gåture i hele byen

 

 

Daglig motion og fællesskab er for mange opskriften på det gode liv, og netop derfor afholder Odense Kommune i samarbejde med frivillige foreninger årligt Gang i uge 23, som er åben for alle, men fortrinsvis målrettet seniorer.

 

Programmet for Gang i uge 23 2018 

Her kan du læse dette års program: Programmet til Gang i uge 23 - 2018.
 
Du kan også finde programmet på på Odense Rundt. Odense Rundt findes også som app til telefonen.  
 

Vil du vide mere om Gang i uge 23, så kontakt Elsebeth Mikkelsen på 21 49 38 77 eller elm@odense.dk

 

Kom gratis til og fra din gå tur i uge 23

Odense Kommune tilbyder gratis bustur til og fra din gåtur i uge 23. Alt du skal gøre er at vise denne kupon og fortælle hvor du skal hen. 

 

Hjælp med at brede kampagnen ud

Du kan selv være med til at sprede ordet, så flere mennesker kommer ud at gå. 

 

Hæng denne plakat op på din arbejdsplads, skole eller fritidsklub. Eller giv denne flyer videre til en du kender, med en beskrivelse af hvilken gåtur, der vil passe godt til ham eller hende. 

 

Herunder kan du læse, hvad det betyder for Grete og Jens at gå

Grete og Jens er begge to medlemmer af gågruppen "Torsdagsvandrerne fra Tarup", som hver torsdag mødes og går knap 4 km.

 

   

 

80-årige Grete Nedergaard har været med i Gang i uge 23 helt fra kampagnens begyndelse for 9 år siden. Sidste år arrangerede hun to af turene: ”Jeg har arrangeret rute 18, som er en sommertur i Kirkendrup skov og rute 42, som er en pinsetur ved Odense Å”. Når Grete planlægger ruter til såvel Torsdagsvandrerne som Gang i uge 23, bruger hun sine evner fra Odense Orienteringsklub, som hun og hendes mand har været medlem af i mere end 40 år: ”Når man planlægger ture og er ude at gå, lærer man at læse et kort, og man får et stort terræn-kendskab, som kan bruges i mange sammenhænge”. 

Grete vil helt sikker opfordre andre til at deltage i Gang i uge 23 og i det hele taget komme ud at gå: ”Når man går, kommer man ud og ser noget, man ellers ikke ville have set, og man får rørt sig i den skønne natur. Og så møder man en masse nye mennesker”.

 

86-årige Jens Pedersen nyder sine ugentlige ture med ”Torsdagsvandrerne fra Tarup”: ”Jeg får det så dejligt, når jeg har været ude at gå en tur. Jeg nyder naturen og fællesskabet med de andre deltagere”. Og ligesom Grete vil Jens uden tvivl opfordre andre til også at deltage i Gang i uge 23: ”Jeg synes, det er godt at få nogle mennesker i gang, og jeg kan kun anbefale andre at deltage”.  

 

 

Opdateret 23-05-2018

Ældre- og Handicapforvaltningen