Gang i uge 23

Fra den 3. til 8. juni afholdes den 10. udgave af Gang i Uge 23. Gå-kampagnen giver dig mulighed for spændende, hyggelige og sjove gåture i hele byen.

Gangiuge23

Daglig motion og fællesskab er for mange opskriften på det gode liv, og netop derfor afholder Odense Kommune i samarbejde med frivillige foreninger årligt Gang i uge 23, som er åben for alle, men fortrinsvis målrettet seniorer.

 

Chris MacDonald skyder årets gå-kampagne i gang den 3. juni 2019 i Seniorhus Odense

Kom og bliv inspireret når Chris MacDonald i et miniforedrag stiller skarpt på motionens og naturens gavnlige effekter på vores fysiske og mentale helbred. 

Efterfølgende går vi en fælles tur i Åløkkeskoven, hvor du har mulighed for at få en snak med Chris MacDonald undervejs. 

 
Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser i Seniorhus Odense, kræves der tilmelding til foredraget. Skriv til aehffrivillighed@odense.dk, senest d. 24. maj. 

Se invitationen til Chris McDonalds arrangement her

 

Programmet for Gang i uge 23 2019

Programmet for Gang i Uge 23 2019 er nu klar. Du kan se programmet her
Fra uge 19 vil programmet også kunne findes i Seniorhus Odense, Indgangen Dalumvej 95 B, samt på byens Biblioteker.
 

Vil du vide mere om Gang i uge 23, så kontakt Elsebeth Mikkelsen på 21 49 38 77 eller elm@odense.dk

 

Du kan læse mere om Gang i uge 23 i seneste udgave af 'En venlig hilsen'

 

Film: Gang i uge 23 - 2018 

Herunder kan du se en kort film fra sidst års gå-kampagne. Filmen er produceret Medieværkstedet (en del af Odense Værkstederne). 

Du skal være opmærksom på, at video-streams kan sætte en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs mere om cookies

 

Opdateret 26-04-2019

Ældre- og Handicapforvaltningen