Spring til indhold
Luk

Nøglemedarbejdernetværk

Formålet med vores nøglemedarbejdere/nøglemedarbejdernetværk er, at personale på afdelingens enkelte tilbud kan bidrage til, at vi får udvidet kendskab og forståelse for rehabilitering som begreb og tilgang, lokalt. Nøglemedarbejderne er med til at formidle viden til kollegaer, og de er med til at igangsætte processer relateret til arbejdet med rehabilitering og den rehabiliterende tilgang.

Vi ved, at den måde som vi skal arbejde rehabiliterende på skal vokse ud af den virkelighed som man lever, agerer og arbejder i. Derfor er det vigtigt, at personalet på vores forskellige tilbud er engagerede i rehabiliteringsprojektet, og er med til at give begrebet mening og indhold i forhold til de lokale forhold.

I nøglemedarbejdergruppen har vi arbejdet med forskellige metoder mhp at omsætte teori til lokal praksis. Vi har f.eks. arbejdet med at analysere de praksisfortællinger som medarbejderne udarbejdede i efteråret 2008 for at finde de rehabiliterende elementer i hver fortælling. Nøglemedarbejderen har ligeledes været hovedaktører i afprøvning af forskellige læringsspil knyttet til rehabilitering - de har afprøvet og kommet med tilbagemeldinger med henblik på forbedring af spillene eller andre læringsredskaber som vi har udviklet til formålet.

Her kan du læse lidt mere om hvad vi har på programmet for vores nøglemedarbejdere i 2010:


Invitation 
Elementer i rehabilitering (de "Blå kort")
PRINT
Tilføj link i FacebookTilføj link i TwitterFøj til favoritterSend til en ven|Vis flere muligheder