Spring til indhold
Luk

EXPO 2010

EXPO 2010 er slut. Her kan du læse om Odenses deltagelse

Odenses EXPO pavillon fik over en halv million besøgende!Den 31. oktober lukkede Odenses Expo 2010 pavillon efter seks spændende og hektiske måneder. Det gik over al forventning, og det forsigtige mål var 250.000 gæster. Men det antal havde besøgt pavillonen allerede halvvejs inde i udstillingen. Det endelige tal blev på 532.348! Hvilket er flere indbyggere end der er på Fyn.

Odense havde EXPOs mindste pavillon, men budskabet om cyklen som smart og miljøvenligt transportmiddel interesserede både de besøgende og den kinesiske presse. Mere end 250 artikler og 45 min. TV fokuserede på Odense, guiderne og budskabet om bæredygtig byudvikling.

Borgmester Anker Boye siger: "At vi er blevet så godt modtaget på verdensudstillingen viser, at Odense har noget at byde på ude i den store verden. Vi følger EXPO op med en indsats over for de fynske virksomheders, for vi ønsker at hjælpe dem med at udnytte den unikke mulighed for eksport til Kina. Lige nu er Odense sat på kinesernes verdenskort, og det giver en eksklusiv indgang til det attraktive."

"Med et eksportseminar om Kina vil vi understøtte de fynske virksomheders mulige entre på et eksportmarked, vi ved, der er i eksplosiv vækst", tilføjer han.


De besøgende VIP'er og samarbejdspartnerer udtaler sig om pavillonen

Læs ældre nyheder

Se billeder fra udstillingenPRINT
Tilføj link i FacebookTilføj link i TwitterFøj til favoritterSend til en ven|Vis flere muligheder