Paghs Gård - for børn

I julemarkedets oase for børnefamilier kan I prøve karuseller, høre gamle bandeord og få læst i hånden af en ægte spåkone.

Intet julemarked uden et børnetivoli. I år skal de små dog ikke sætte kursen mod Lotzes Have, men i stedet løbe ind i Paghs Gård, som ligger tættere på Sortebrødre Torv. Her har Tivoli Luna Park opstillet karrusel, togbane, slå-til-tyren, dåsekast og en lækker knas-bod.

 

Bliv læst i hånden

H.C. Andersen blev i sine unge dage spået, at han ville blive verdenskendt og æret med lys i sin fødeby Odense. En spådom som senere gik i opfyldelse. Hvordan mon din fremtid ser ud?

 

Tør du træde ind i teltet i Paghs Gård og lade dig spå? Else-Marie Kristensen tager i mod store som små i de hyggelige og lidt mystiske omgivelser – find teltet til højre i Paghs Gård.

 

Spåkonens telt er åbent den 2., 3., 9. og 10. dec. kl. 11-15, samt onsdag den 6. dec kl. 14-18. 

 

Bandeord og hygge

I Paghs Gård vil der også være et bandeskur, hvor du kan blive klogere på bandeord fra gamle dage – og få lov til at sige dem helt uden at blive skældt ud!


Der vil desuden være et lille hyggerum, hvor du kan tage en lille pause fra julens trængsel og alarm.

 

Kunstsalg til fordel for Børnecancerfonden

Vores samarbejdspartnere Frie Funktionærer står bag arrangementet Kunst mod cancer. De har indsamlet en række forskellige kunstværker, som du kan byde på. Overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden, der støtter kræftramte børn og deres familier.


Kom til gratis fernisering lørdag den 2. december, kl. 10 -15, i Paghs Gård. Ferniseringen skydes i gang kl. 10.00 af operasanger Jesper Buhl, der vil underholde med sang, ligesom du får mulighed for at møde cykelryttere fra Team Rynkeby og flere af de kunstnere, som har doneret den kunst, du kan byde på.

Læs mere om arrangementet her >

 

Praktisk

Vi har været så heldige at låne Paghs Gård af Frie Funktionærer, som også har været søde at hjælpe med strøm og andre praktiske ting.

 

Du finder Paghs Gård ved at følge Overstræde mod Overgade og dreje ind i gården ved det gule hus.

 

De fleste aktiviteter i Paghs Gård koster penge.