Spring til indhold
Nyhed

Fynsk Aspargesfrokost på Flakhaven

02-05-2011
20 fynske restauranter, 3 fynske aspargesavlere og 8 fynske bryggerier gentager successen og inviterer 1.000 gæster til frokost på Flakhaven i Odense
Kom og smag, når de bedste fynske kokke forvandler forårets mest udsøgte delikatesse fra den fynske muld - ASPARGES´en - til en lækker frokostret, som serveres med en kølig øl fra et af de fynske mikrobryggerier

Fyn kan noget de andre ikke kan - og det er vi stolte af
Fyn er på mange måder Danmarks køkkenhave og blandt de mange fantastiske landbrugsprodukter øen producerer, er ASPARGES´en af de allermest eksklusive.

Aspargesen er forårets mest udsøgte delikatesse og det er måske ikke helt gået op for alle, at den fynske asparges fuldt ud tåler sammenligning med de verdensberømte asparges fra Tyskland og Norditalien.

På Fyn dyrker vi en perfekt asparges, vi har nogle exceptionelt dygtige kokke og en stærk koncentration af mikrobryggerier. Derfor vil vi gerne vise, hvad Fyn kan præstere, og ved den Fynske Aspargesfrokost samler vi alle ingredienserne til en koncentreret smagsoplevelse.


Mange personligheder, ingen stjerner

Alle deltagere "har noget på hjerte og vil noget med deres håndværk" Og så er de holdspillere.
Vi har samlet 20 af de største, gastronomiske personligheder på Fyn, og restauranterne laver hver deres egen, personlige frokostret, så menuen kan spænde fra molekylært køkken til sushi eller det dansk´este smørrebrød.

Prisen bliver nærmest symbolsk, for hvor og hvornår kan man ellers indtage en kulinarisk specialitet som aspargesen tilberedt af de ypperste restauranter og serveret med en stor øl fra et mikrobryggeri - for 95 kroner?