Spring til indhold
Nyhed

Odenses legebørn fundet

03-08-2009

11-årig teaterglad rumpenissefar, udklædningsfreak med hang til speedbåde og en svæveflyentusiast, der gør selv opvasken til en konkurrence.


Vi har fået rigtigt mange gode bidrag til konkurrencen ”Odenses største legebarn” og nu er vinderne fundet:

  • I kategorien 0-13 år: Søren Nabbedgaard Hansen
  • I kategorien 14 – 25 år: Henrik Broe Krogsbo
  • I kategorien 26 – 100: Mousa Mahmoudpour Roudsari

Billeder af vinderne sammen med de personer, som har nomineret dem.



Dommerpanelet begrundelse for at vælge de tre vindere:

  • ”Søren er et alsidigt legebarn, der allerede i en ung alder slår sine folder indenfor teaterbranchen”.
  • ”Kroger, som han kaldes, er valgt fordi han har et aktivitetsniveau, som gør de fleste forpustet en trang til at smittende udforske nye steder.”
  • ”Mousa er valgt, fordi han emmer af livsglæde og spreder glæde til andre – og ikke mindst fordi han ifølge indstillingen kan finde på at lave sin dagligstue om til en forhindringsbane.

Dommerpanelet består af Daniel Gjøde, DJ og medindehaver af designbureauet StupidStudio, Tine Kortermand, kunstner og performer, Morten Givskud, arrangør, konferencier og ungdomsskoleleder samt Bo Frimodt, ansv. redaktør på Ugeavisen Odense.

Konkurrencen ”Odenses Største Legebarn” er igangsat for at gøre opmærksom på de kreative og legende kræfter i Odense og tager afsæt i Odenses vision ”at lege er at leve”. Konkurrencen blev afviklet i perioden 27. maj – 30. juni. I alt er der kommet 30 nomineringer.


Præmierne til vindere er: i kategorien 0-13: en tur til Odense Zoo med Odense Åfart, et besøg bag kulisserne samt en frokostpakke til 10 personer, i kategorien 14 – 25: 10 billetter til Linda P’s show Rommen er en Tøjte samt middag for 10 personer til en værdi på 3000,-, i kategorien 26 – 100: en oplevelse for 10 personer med selskabsspillet Murder Mystery. Præmiesponsorer: Dinnergames.dk, JVB.dk & Odense Kommune.


Vi vil samtidig gerne sige tusind tak til de mange, som har bidraget til konkurrencen. Håber I fortsætter den gode leg i Odense.

For yderligere information kontakt projektleder Rune Bager, tlf. 65 51 11 26 / rb@odense.dk


Læs mere og se billeder af vinderne.