Spring til indhold
Luk

Vollsmosesekretariatets aktiviteter flyttes

20-12-2007


Året nærmer sig sin afslutning med hastige skridt. Og det gør den særlige Vollsmoseindsats dermed også. 7 års intensiv indsats, som har været med til at løfte bydelen Vollsmose – fysisk, socialt, kulturelt.

 

Vollsmosesekretariatet, der har stået for koordineringen af Vollsmoseindsatsen siden begyndelsen i 2001, lukker også 31. december 2007.

 

Den overordnede koordinering af fremtidige indsatser i udsatte boligområder i Odense, varetages af boligstrategisk enhed under borgmesterforvaltningens plankontor. Den lokale koordinering af indsatserne i Vollsmose vil fremover blive varetaget af de enkelte forvaltninger.

 

I forbindelse med nedlukningen af Vollsmosesekretariatet er hjemmesiden,

www.odense.dk/vollsmose , blevet revideret. Den rummer nu et samlet overblik over indsatsen, de projekter der er blevet sat i værk, og de indsigter man har fået i løbet af den 7-årige indsats.

 

På dokumentationssiden er hjemmesiden stærk – alt hvad der er til rådighed elektronisk, kan frit downloades fra siden – og de publikationer, der ikke findes i elektronisk form, kan man finde på Vollsmoses bibliotek.

 

Dette var Vollsmosesekretariatets sidste nyhed, vi takker for et godt samarbejde gennem årene og ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

 

Kærlig hilsen

 

Kay Jokil,

Bjarne Brøndgaard,

Ane Mette Ellekjær,

Oskar Bak,

Lasse Holm Larsen,

Lisbeth Bondo Hansson,

Helle Fjord,

Katrine Frederiksen

PRINT
Tilføj link i FacebookTilføj link i TwitterFøj til favoritterSend til en ven|Vis flere muligheder
OPD. 01-05-2013

Vollsmosesekretariatet