Spring til indhold
Luk

Også Færøerne bakker op om Nordatlantisk Hus

09-07-2007


Møde med regeringsrepræsentanter

Fra venstre ses Anfinn Kalsberg, Høgni Høydal, Steen Møller, Jan Boye, fg. lagmand, social- og sundhedsminister Hans Pauli Strøm, Benny Nybo og indenrigsminister Jacob Vestergaard.

 

Med borgmester Jan Boye i spidsen har repræsentanter fra blandt andet styregruppen bag Nordatlantisk Hus i Odense netop aflagt et kort besøg på Færøerne for at orientere om planerne for etableringen af Nordatlantisk hus i Odense.

 

Det blev blandt andet til et møde med Færørernes fungerende lagmand, social- og sundhedsminister Hans Pauli Strøm, indenrigsminister Jacob Vestergaard samt Færøernes repræsentanter i det danske folketing Anfinn Kallsberg og Høgni Høydal, lagtingsmand Thorbjørn Jacobsen samt tidligere folketingsmedlem Oli Breckmann.

 

Også Eik Bank, der er på vej ind i Danmark, og Den færøske Arbejdsgiverforening fik besøg, ligesom delegationen aflagde et besøg i Nordens Hus i Tórshavn.

 

Overalt var der fuld opbakning til det videre arbejde med at etablere Nordatlantisk Hus på Odense Havn.

 

Besøget på Færøerne affødte en invitation til et officielt venskabsbesøg i Odenses færøske venskabsby Klaksvik, der er Færøernes næststørste by efter Tórshavn og en by i betydelig vækst.

PRINT
Tilføj link i FacebookTilføj link i TwitterFøj til favoritterSend til en ven|Vis flere muligheder
OPD. 01-05-2013

Digital Borgerdialog