Spring til indhold
Luk

Kom til åbent køkken

15-03-2007


Kom og se, lyt og smag!

 -  vi holder ”åbent-køkken”

 

Det er vigtigt og godt at vide, hvad man putter i munden. Derfor inviterer Madservice nye brugere og andre interesserede til at kigge indenfor i køkkenet. Her kan man blive klogere på, hvordan man bestiller mad, hvordan maden ser ud, smager og dufter. Hvor meget man skal bestille pr. gang, hvilken emballage, maden leveres i – og klogere på mange andre ting.

 

Opfordringen lyder: Stik hovedet ud i køkkenet og se på gryder, potter og pander og tal med en køkkenmedarbejder, der kan det der med god madlavning til rigtig mange!

 

Dørene er åbne, og duften viser vej lørdag den 24. marts 2007 mellem kl. 13 og kl. 15i Centralkøkkenet i Dyrup på Sanderum Plejehjem. Smagsprøver, brochurer og fotos er lagt frem til gennemsyn og ikke mindst smider syv friske medarbejdere forklæderne og slipper grydeskeen for i stedet at vise rundt og tale om vitaminer, mineraler, kostsammensætning, frikadeller og andet godt. Kom og spørg løs, vi er der for det samme! 

 

Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning vil gerne tæt på borgerne. Nu er chancen der for at komme tæt på Madservice og Centralkøkkenet – mød op og tag gerne en ven, veninde eller pårørende med. Og så er der kaffe og kage til en rimelig penge.

 

På gensyn i Centralkøkkenet, Mågebakken 80, 5250 Odense SV.

 

Venlig hilsen

 

Kirsten Bünger

Ledende økonoma

Centralkøkkenet

PRINT
Tilføj link i FacebookTilføj link i TwitterFøj til favoritterSend til en ven|Vis flere muligheder