Spørgsmål og svar til Odense Rundt

Vi får mange relevante input og spørgsmål til Odense Rundt - tak for det! :-) Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og kommentarer i oversigten her. Kontakt os via app'ens kontakt-ikon, hvis du har input eller spørgsmål, du ikke finder svar på herunder.

Jeg kan ikke finde dette sted i Odense Rundt

Mange steder er med i Odense Rundt - men der mangler også en del. Er der et sted, du ikke kan finde i app'en, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os via app'ens kontakt-ikon.

Jeg kan ikke finde denne virksomhed i Odense Rundt

Virksomheder, butikker o.l. er kun med i Odense Rundt i meget begrænset omfang. Det er vigtigt for os, at app’en kun indeholder opdaterede data. Og vi har p.t. ikke mulighed for at holde data om alle typer virksomheder opdateret. Derfor har vi kun enkelte af disse med i app’en.

Jeg kan ikke søge på...

Vi arbejder løbende på at forbedre app'ens søgefunktion og hører meget gerne fra dig, hvis der er steder eller ord, du ikke kan søge på. Får du ikke noget resultat af din søgning, så tjek om du har stavet søgeordet korrekt, fx om et gadenavn er delt korrekt. Det hedder fx Jens Juels Vej i tre ord. Prøv at skrive de første tre bogstaver i søgeordet og se, om der dukker relevante søgeforslag op på listen.

Stemme-guiden virker ikke

Stemmeguiden virker. Men medie-lyden skal være skruet op på din telefon. Det er desværre ikke muligt at skrue op for lyden inde i selve app’en – det skal gøres på telefonen. Vi har tilføjet en boks, der fortæller dig, at du skal skrue op for lyden på din telefon, når du vælger stemme-guidning.

Kommer Odense Rundt også som app til Windows?

Odense Rundt bliver ikke lavet som en app til Windows-telefoner. Forklaringen på hvorfor bliver hurtig meget teknisk, men det handler om, at Odense Rundt, som er en hybridapp, bygger på en række såkaldte ”plugins”, der ligger frit tilgængelige på internettet. Flere af disse plugins findes ikke frit tilgængelige til Windows Phone, og det ville simpelthen blive for dyrt for Odense Kommune, hvis vi selv skulle bygge dem op fra bunden.

Windows-brugere kan benytte den mobilvenlige hjemmeside – stemme-guiden virker dog ikke her.

Odense Rundt på tablets

Vil du bruge Odense Rundt fra en tablet, anbefaler vi, at du bruger den mobilvenlig hjemmeside www.odenserundt.dk

App’en er ikke udviklet til tablets.

Opdateret 20-12-2016