Kørekort - bestil tid

Du skal møde personligt op i Borgerservice, når dit kørekort skal ændres eller fornyes. Du kan bestille tid her - husk at medbringe ID.

Kontaktinformation

Borgerservice

66 13 13 72

Skulkenborg 1
5000 Odense

Åbningstider for personlig henvendelse

Man - onsdag 9.30-15.00
Torsdag 9.30-17.00
Fredag 9.30-13.00

Digital post

Kørekort

ID kan fx være kørekort eller dåbsattest og sundhedskort. For at få kørekort i Danmark er det et krav, at du er tilmeldt folkeregistret på en dansk adresse.

Skal du erhverve kørekort for første gang, så skal du henvende dig til en kørelærer.

Du har mulighed for at bestille tid til at få lavet pas eller kørekort - så slipper du for at stå i kø. Bestil tid via selvbetjeningsløsningen i den grønne boks.

Du skal medbringe:

  • Dit nuværende kørekort
  • Et vellignende pasfoto, som opfylder Rigspolitiets regler. Hvis du ikke har et pasfoto, kan du få lavet et i Borgerservice. Det koster 150 kr. Se billedregler her.

Fornyelse af kørekort

Når du ansøger om fornyelse af dit kørekort, vil du få udstedt et midlertidigt kørekort. Det midlertidige kørekort er gyldigt inden for de nordiske lande. Skal du køre uden for de nordiske lande, inden du har modtaget dit nye kørekort, kan du samtidig ansøge om en foreløbig fornyelse af kørekortet

Kørekort første gang

Hvis du skal tage kørekort for første gang, skal du starte med at kontakte en kørelærer. Kørelæreren udleverer det ansøgningsskema, der skal bruges og vejleder dig om hvilke dokumenter, du skal medbringe for at erhverve kørekortet. Ligeledes vejleder kørelæreren dig om det forløb, du skal igennem og hvornår du kan forvente at komme til prøve.

Opdateret 12-01-2017

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen